fbpx

Service av värmepump

Är värmepumpen i behov av tillsyn?

Vi kan hjälpa dig med följande:

  • Felsökning — Upplever du att värmepumpen inte fungerar som den skall så kan våra kunniga tekniker undersöka vad som är fel och åtgärda problemet.
  • Reparation och reservdelar — Om något gått sönder inuti värmepumpen så kan vi reparera genom att ersätta de trasiga kompenterna med rätt reservdelar.
  • Underhållsservice — Vill du enbart göra en kontroll av värmepumpen så är en underhållsservice lämplig för att säkerställa att systemet är i god ordning. Besöket utförs med protokoll som överlämnas till dig efter avslutande.
  • IVT Garantiservice (villa) — Glöm inte att serva din nya IVT värmepump år 3 och år 5 efter installation. Vi är experter på IVT:s värmepumpar. Läs mer om garantivillkoren här (Gäller fr.o.m. 2013-01-01)
  • Serviceavtal — Låt oss sköta löpande service och säkerställa god drift med vårt serviceavtal. Dessa besök utförs med protokoll som överlämnas till dig efter avslutande. Kontakta oss för att teckna.

Försäljning, installation och service av värmepumpar. Över 10 000 värmepumpar installerade. En av Sveriges största IVT-återförsäljare.

Kontaktuppgifter

Växel: 08-588 671 50
E-post:
info@energikomfort.se
service@energikomfort.se
ekonomi@energikomfort.se

Energikomfort Sverige AB
Tillverkarvägen 16
187 66 Täby

Om oss

Energikomfort säljer, installerar och servar IVT Värmepumpar. Vi har installerat över 10 000 värmepumpar i Stockholm och är ett av Sveriges största IVT Center.

IVT center

Auktoriserad återförsäljare
av IVT värmepumpar