Service

Service

  • Felsökning — Upplever du att värmepumpen inte fungerar som den skall så kan våra kunniga tekniker undersöka vad som är fel och åtgärda problemet.
  • Reparation och reservdelar — Om något gått sönder inuti värmepumpen så kan vi reparera genom att ersätta de trasiga kompenterna med rätt reservdelar.
  • Underhållsservice — Vill du enbart göra en kontroll av värmepumpen så är en underhållsservice lämplig för att säkerställa att systemet är i god ordning. Besöket utförs med protokoll som överlämnas till dig efter avslutande.
  • IVT Garantiservice (villa) — Glöm inte att serva din nya IVT värmepump år 3 och år 5 efter installation. Vi är experter på IVT:s värmepumpar. Läs mer om garantivillkoren här (Gäller fr.o.m. 2013-01-01)
  • Serviceavtal — Låt oss sköta löpande service och säkerställa god drift med vårt serviceavtal. Dessa besök utförs med protokoll som överlämnas till dig efter avslutande. Kontakta oss för att teckna.

Din leverantör av bergvärmepumpar luft/vattenvärmepumpar frånluftsvärmepumpar luft/luftvärmepumpar värmepumpservice

Kontaktuppgifter

Växel: 08-588 671 50
E-post: info@energikomfort.se

SENS Energikomfort AB
Tillverkarvägen 16
187 66 Täby
Orgnr: 556800-8642

Om oss

Energikomfort har sålt och installerat värmepumpar och smarta energilösningar i Stockholm sedan 1996. Vi är ett av Sveriges största IVT Center.

IVT center

Auktoriserad återförsäljare
av IVT värmepumpar

Medlem i Svenska kyl & Värmepumpföreningen
Heta Arbeten
Rekommenderas av Bergvärme-info
IVT center
10 års garanti IVT