IQS Energi Komfort AB byter namn
till SENS Energikomfort AB

Vi har blivit en del av SENS-gruppen
och har ett nytt organisationsnummer, 556800-8642.

SENS tillhandahåller klimatsmarta energilösningar och tjänster för fastighetsägare och energibolag.

SENS står för hållbara energilösningar

Ingen energi går någonsin förlorad enligt fysiken men nog kan det kännas som den flyger all världens väg ibland. Med Effektiv hållbarhet från SENS så håller vi hårt i energin och nyttjar den mer effektivt för våra kunder. Den kyler när det är varmt, den värmer när det är kallt och vi slösar aldrig bort något överskott. Med minimal klimatpåverkan är det Effektiv hållbarhet som känns bra i hjärtat och räkenskaperna.

Världsledande på termiska energilager

SENS är en världsledande aktör inom termiska energilager. Vi levererar nya innovativa energilösningar som ger våra kunder bättre ekonomi och bättre miljöprofil. Våra patenterade lösningar gör att våra energilager är enkla och snabba att implementera, har större lagringskapacitet och ger tillbaka under en längre tid.

Långsiktiga energilösningar för för miljö och ekonomi

Att skapa nya energilösningar är inget man vill göra varje år. Det är långsiktiga beslut som inte räknas hem på några kvartal. Det ställer krav på beslutsfattare i styrelser och ledningar. Det ställer krav på ägare som vill ha högre avkastning. Men mest ställer det krav på energilösningar som lägger grunden för långsiktiga besparingar och bättre energiaffärer över tid. Med SENS som partner kan du vara säker på att få lösningar som är långsiktigt rätt.

SUSTAINABLE ENERGY SOLUTIONS

Webbplats:

https://www.sens.se

Bransch: Miljötjänster

Företagsstorlek: 11-50 anställda

Typ: Aktiebolag

Grundat: 2016

Specialistområden:

Högtemperaturlager, Energilager in-a-box (TM) Industri, Den balanserade fastigheten (TM), Kallt Nät (TM), Energilager in-a-box (TM) Idrottsanläggning och Tjänste- och produktutveckling

SENS erbjuder följande tjänster

Kallt Nät – värme och kyla på ett och samma nät

Med ett Kallt Nät från SENS får du ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ till traditionell fjärrvärme. Genom att koppla ihop ett antal fastigheter med varandra, och med till exempel en ICA butik eller en datahall.

Minska behovet av tillförd energi

Den balanserade fastigheten™ från SENS är ett patenterat system för energilager som gör det enkelt, hållbart och lönsamt att återbruka energi. Överskottsvärme lagras på sommaren och används sedan för uppvärmning på vintern.

Låt SENS konsulter förbättra din energiaffär

När du anlitar SENS för stöd inom olika projekt får du en person med djup specialistkompetens inom energiområdet. Våra konsulter har utöver sin kunskap och erfarenhet även verktyg och nätverk för att lösa uppgifter på ett bästa sätt.

Försäljning, installation och service av värmepumpar. Över 10 000 installationer sedan 1996. En av Sveriges största IVT-återförsäljare.

Kontaktuppgifter

Växel: 08-588 671 50
E-post:
info@energikomfort.se
service@energikomfort.se
ekonomi@energikomfort.se

Energikomfort AB
Tillverkarvägen 16
187 66 Täby

Om oss

Energikomfort har sålt och installerat värmepumpar och smarta energilösningar i Stockholm sedan 1996. Vi är ett av Sveriges största IVT Center.

Auktoriserad återförsäljare
av IVT värmepumpar

10 års garanti IVT
Heta Arbeten
Rekommenderas av Bergvärme-info
Medlem i Svenska kyl & Värmepumpföreningen