Service

  • Felsökning — Upplever du att värmepumpen inte fungerar som den skall så kan våra kunniga tekniker undersöka vad som är fel och åtgärda problemet.
  • Reparation och reservdelar — Om något gått sönder inuti värmepumpen så kan vi reparera genom att ersätta de trasiga kompenterna med rätt reservdelar.
  • Underhållsservice — Vill du enbart göra en kontroll av värmepumpen så är en underhållsservice lämplig för att säkerställa att systemet är i god ordning. Besöket utförs med protokoll som överlämnas till dig efter avslutande.
  • IVT Garantiservice (villa) — Glöm inte att serva din nya IVT värmepump år 3 och år 5 efter installation. Vi är experter på IVT:s värmepumpar. Läs mer om garantivillkoren här (Gäller fr.o.m. 2013-01-01)
  • Serviceavtal — Låt oss sköta löpande service och säkerställa god drift med vårt serviceavtal. Dessa besök utförs med protokoll som överlämnas till dig efter avslutande. Kontakta oss för att teckna.

Kontaktuppgifter

Växel: 08-588 671 50
E-post: info@energikomfort.se

SENS Energikomfort AB
Tillverkarvägen 16
187 66 Täby
Orgnr: 556800-8642

Om oss

Energikomfort har sålt, projekterat och installerat värmepumpar och smarta energilösningar i större fastigheter och villor i Stockholm sedan 1996.

IVT energispararen

bergvärme
SKVP
Reco 2018