Service

IVT Service

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda bästa service och ha en hög flexibilitet.

Precis som din fasad, din frisyr och din bil behöver ses över ibland så behöver också din värmepump regelbunden tillsyn. Med ett serviceavtal trimmar vi din värmepump och ser till att din anläggning fungerar optimalt. På så sätt undviker vi onödiga driftstopp och säkerställer fortsatt maximal besparing.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av bergvärme-, luft/vatten-, frånluft- och luft/luftvärmepumpar och kan snabbt identifiera och åtgärda störningar. Vi är experter på IVT:s värmepumpar då vi har servat och installerat dessa sedan 1996.

Våra servicetjänster

  • Felsökning — Upplever du att värmepumpen inte fungerar som den skall så kan våra kunniga tekniker undersöka vad som är fel och åtgärda problemet.
  • Reparation och reservdelar — Om något gått sönder inuti värmepumpen så kan vi reparera genom att ersätta de trasiga kompenterna med rätt reservdelar.
  • Underhållsservice — Vill du enbart göra en kontroll av värmepumpen så är en underhållsservice lämplig för att säkerställa att systemet är i god ordning. Besöket utförs med protokoll som överlämnas till dig efter avslutande.
  • IVT Garantiservice (villa) — Glöm inte att serva din nya IVT värmepump år 3 och år 5 efter installation. Vi är experter på IVT:s värmepumpar. Läs mer om garantivillkoren här (Gäller fr.o.m. 2013-01-01)
  • Serviceavtal — Låt oss sköta löpande service och säkerställa god drift med vårt serviceavtal. Dessa besök utförs med protokoll som överlämnas till dig efter avslutande. Kontakta oss för att teckna.

Vi är experter på bergvärme luft/vatten frånluft luft/luft värmepumpservice fastighetsvärme i Stockholm

Energikomfort – En del av SENS-gruppen

IVT Center i Täby, Stockholm
Tillverkarvägen 16
187 66 Täby
Telefon: 08-588 671 50
E-post: info@energikomfort.se

Om oss

Energikomfort har sålt, projekterat och installerat värmepumpar och diverse smarta energilösningar för större fastigheter och villor i hela Stockholm sedan 1996.

Energikomfort är ett varumärke under Sustainable Energy Solutions Sweden Holding AB, 556530-5868

bergvärme

bergvärme